6320 05 21910 +47 38 11 84 11 English    Deutsch

Turneringsutvalg

Tiago Nunes vinner Belka Golf Nordic Open.....

Publisert: 10. juli 2017  av Terje Nilsen

... og er klar for ei kremuke med alt inkludert i Belek i høst. Vi gratulerer Tiago med hovedpremien og seieren i klasse A (hcp<18). Gratulasjoner går også til Britt Terning med en flott seier i klasse B.

Det var en spent Tore Halvorsen, sjef i Belka Golf Nordic, som ankom Bjaavann torsdag kveld. Påmeldingen til søndagens turnering var heller glissen, men da "startskuddet" gikk på søndags morgen la hele 83 spillere ut på en flott bane, i et ypperlig golfvær som innbød til god golf.Tiago Nunes fikk kamp av Trond Stomnås helt til døra, men måtte til slutt se seg slått med et fattig slag. En god trøst får være Tronds HiO på hull 17 på tirsdag. Dagens turneringsleder Jørn Hannevik var ubeskjeden nok til å ta 3. plassen til tross for at hele 10 slag ble notert på hull 9. Lasse Eidskrem (4. plass) noterte seg en imponerende Eagle på hull 6. Det ble vist mye bra golf og de fem beste i A-klassen gikk alle under sitt par. 

 

I B-klassen var det kun Britt Terning som måtte skrive seg ned (på -1). Hun ble tett fulgt av Stig Reiersen og Terje Haugen, begge på netto par.

Resultatlister i GolfBox

En stor takk til Tore Halvorsen i Belka Golf Nordic for turneringen, takk til Jørn Hannevik for god og myndig turneringsledelse, takk til banemannskapet for nyklipte greener, takk til Claire i kiosken for nysmørte bagetter og deilig gulasj-suppe, takk til værgudene og takk til alle positive deltakere. Det ble en kremdag på Bjaavann.
 
Sørmegleren
Gumpen Gruppen
Bavaria Kristiansand AS
Elkem
Color line
Nordea
Yess! Hotel
SR-Bank Kristiansand
Grønt Fokus AS
RSA Bil
Contiga
Elektronikk Service AS
Båthuset