Kjøp Golfhäftet 2018! Få PLUS på kjøpet!

Publisert: 10. mai 2018  av Terje Nilsen

Nå er golfsesong i gang og hva er bedre enn en tur til Danmark med spill til halv pris på de aller fleste banene i nord-Jylland? Mandal, Grimstad og Utsikten er også med og ei runde her og kortet er for lengst tjent inn igjen. Og i tillegg støtter du jo klubben vår!

Med Golfhäftet i bagen får du tilgang til flere enn 900 golfbaner til halv greenfee. Du kommer deg enkelt ut på gode starttider i Skandinavia, Finland, Tyskland, Spania, Portugal, Storbritannia, Irland, Frankrike og Italia. For 495 kr får du et stort tilbud og høy kvalitet, som du allerede etter 2–3 runder har spart inn. Ved å spytte i 199 kr ekstra får du PLUS, dvs at på mange baner kan du spille flere runder til halv pris. Oversikt over disse banene og starttider publiseres på Golfhäftets hjemmeside 14 dager frem i tid.

Golfhäftet 2018 selges i klubbhuset. I kampanjeperioden 24 mai til 1 juli får du PLUS med på kjøpet!

Du kan også kontakte daglig leder Robert Hansen for kjøp (900 73 200 / klubb@bjaavanngk.no)

Takk for støtten!

Sett av lørdag 16. juni  og søndag 23. september - da arrangeres det Golfhäftet Trophy par-turneringer på Bjaavann. Du kan allerede nå melde deg på i GolfBox
.