Klubbsekretær ansatt!

Publisert: 17. mars 2017  av Terje Nilsen

"Poteten" har fått et ansikt! 1. april starter Esben Hegland i jobben som vår nye klubbsekretær. Han er ansatt i 100% stilling for perioden april til oktober.

Esben sier:

- Jeg er 45 år, født og oppvokst på Søm i Kristiansand

- Jeg har spilt golf siden 1997 og vært medlem på Bjaavann de siste 8-10 årene. Min golflidenskap har brakt med, i følge GolfBox, til et handicap på 7,9 ...

- Om vinteren er det skikjøring som gjelder og det er helst de mest utilgjengelige nedfartene som lokker.

- Sjø, sommer og båtliv står som sørlending mitt hjerte nært, noe som gir en sterk forankring til Kristiansand, byen som har alt! Ikke minst et av landets aller flotteste golfanlegg.

- Jeg ser virkelig fram til å komme i gang med årets sesong på vår vakre perle av en golfbane.

- Jeg skal gjøre mitt absolutt beste for at både medlemmer og våre gjester skal få strålende golfopplevelser - Bjaavann skal være et godt sted å være!

- Jeg ser fram til et godt samarbeid både med de andre ansatte, alle våre fantastisk frivillige og styret. Jeg forventer mange og gode innspill og ideer til forbedringer, og ikke minst "rett fra levra" kritikk om noe ikke er som det skal.

- Dette gleder jeg meg til!!

Det  gjør vi i klubben også og ønsker Esben velkommen fra 1. april og lykke til i jobben.