Turneringsutvalg

Order of Merrit 2017

Herrutvalget og Turneringsutvalget presenterer en nyhet i 2017-sesongen:

«Order of Merit» - Herrer

Alle åpne "singel-turneringer" i regi av klubben og alle Guttetirsdager er turneringer hvor en kan samle OoM poeng.
Dette betyr at også helgeturneringer vil bli medregnet i resultatene som vil legges til grunn når årets herrespiller skal kåres.

I tillegg til at den beste spilleren gjennom sesongen kan smykke seg med OoM tittelen får han også en velfortjent golfweekend i Danmark sponset av klubbens samarbeidspartner SR-Bank.

Poengsummer og forutsettninger som legges til grunn for beregningen av OoM poeng er basert på:
  • Minimum antall deltagelse i turneringer (5 stk). Husk at det kan scores i alle turninger hvorav hele 17 av disse er på tirsdager.
  • 18 hull kontra 9 hull (noe flere poeng ved 18 hulls runder)
  • Antall deltagere (ulike poeng basert på hvor mange som deltar i turneringen)

Siste oppdaterte liste over "Order of Merit" finner du her.