Top Nordic Golf - spill gratis på nordiske toppbaner

Ny medlemsfordel for Bjaavann-medlemmer

Det er med glede og stolthet vi kan presentere at Bjaavann Golfklubb - Kristiansand også i sesongen 2018 er en del av TOP NORDIC GOLF, et samarbeid mellom ledende nordiske klubber hvis formål blant annet er er å skape attraktive medlemsfordeler.

Har du et hovedmedlemskap med spillerett i Bjaavann får du spille gratis på hele 14 fantastiske nordiske golfklubber – samt på Estlands flotteste golfanlegg.

I klubboversikten under kan du klikke deg inn på hjemmesidene til våre samarbeidsklubber: Her er også en kort beskrivelse av klubbene (pdf-format) - denne vil holdes løpende oppdatert

Regler for spill på baner i TOP NORDIC GOLF for Bjaavann medlemmer:
  • Det bare hovedmedlemmer med spillerett som kan bruke tilbudet
  • Reservasjon av spilletider kan kun skje via: post@bjaavanngk.no
  • Vær ute i god tid!  Minimum 5 dager før ønsket spilledag
  • Reservasjon kan gjøres maksimum 8 uker (56 dager) frem i tid
  • En spiller kan max spille 4 runder på hver TNG klubb i løpet av året
  • En spiller kan bare inneha én reservasjon på samme bane om gangen. Ny reservasjon kan først gjøres etter at runden er gjennomført
  • Det må være minst 7 dager mellom hver runde på samme klubb
  • Hver TNG klubb stiller én starttid (dvs. 4 plasser) til rådighet hver dag (gjelder selvfølgelig ikke hvis banen er lukket på grunn av turneringer, etc.)