Top Nordic Golf - spill gratis på nordiske toppbaner

Ny medlemsfordel for Bjaavann-medlemmer

Det er med glede og stolthet vi kan presentere at fra sesongen 2017 er Bjaavann Golfklubb - Kristiansand en del av TOP NORDIC GOLF, et samarbeid mellom ledende nordiske klubber hvis formål blant annet er er å skape attraktive medlemsfordeler.

Har du et hovedmedlemskap med spillerett i Bjaavann får du spille gratis på hele 13 fantastiske nordiske golfbaner – samt på Estlands flotteste golfanlegg.

I klubboversikten under kan du klikke deg inn på hjemmesidene til våre samarbeidsklubber: Her er også en kort beskrivelse av klubbene (pdf-format) - denne vil holdes løpende oppdatert

Regler for spill på baner i TOP NORDIC GOLF for Bjaavann medlemmer:
  • Det bare hovedmedlemmer med spillerett som kan bruke tilbudet fra TNG
  • Reservasjon av spilletider kan kun skje via: post@bjaavangk.no  - vær ute i god tid!
  • En spiller kan max spille 4 runder på hver TNG bane i løpet av året
  • Det må være minst 7 dager mellom hver runde på samme bane
  • Hver TNG klubb stiller én starttid / 4 plasser til rådighet hver dag (gjelder selvfølgelig ikke hvis banen er lukket på grunn av turneringer, etc.)